Betty’s home

19 exchanges
House
Primary residence
8 Sleeps
3 Bedrooms
1 Bathroom
2500
3 double beds
1 simple extra bed
1 baby extra bed

Description

Betty has described his/her home in Nederlands.

What you will love about this home

oud schooltje omgebouwd tot woonhuis met grote tuin die je alle rust en comfort biedt. De woning bestaat uit ruime living met een zit- en eethoek plus een bureauruimte geïntegreerd in de woning. De keuken bevat recente keukentoestellen die je het nodige comfort biedt. Relaxen kan je in het twin bubbelbad of misschien neem je liever gewoon een douche. De 3 kamers beneden probeerden we een romantische touch te geven. Boven zijn er nog extra kamers, maar hier hebben we aan de kinderen gedacht door ze in te richten in een aparte speelkamer, waar klein als groot alle nodige speelgoed naar hartelust kan gebruiken.
Er is ook wifi en kabeltelevisie ( tv vlaanderen).
In de grote tuin baad je in een oase van rust. We richtten de tuin in met cosy zit- en lighoekjes, een grote visvijver, een kleine fruitgaard, een schommel met glijbaan ... Ook is er voor de kinderen het nodige buitenspeelgoed aanwezig. Kortom: we denken dat iedereen wel aan zijn trekken kan komen om te genieten. Carpe diem!

What you will love in the neighborhood

In het heuvellandschap kom je helemaal tot rust. Je kunt er kilometers wandelen en fietsen. We stellen jullie dan ook onze wandel- en fietskaarten volledig ter uwe beschikking.
We wonen met onze neus op een heuvellands landschap waaronder de Zwarteberg, Kemmelberg, Rodeberg, ...
De zetellift op de zwarteberg kan je misschien bekoren?
Poperinge is gekend voor zijn hoppe en indien u dit wenst kunt u er het hoppemuseum bezoeken. Bent u een levensgenieter en drinkt u graat een lekker biertje? De abdij van Westvleteren ligt op enkele kilometers van ons verwijderd. Mensen komen van ver om hiervan te kunnen genieten.
Ook Ieper ligt op slechts 12 kilometer. Flanders field, lakenhallen, Tyne cot cemetery, hooge crater, ... zijn enkele van de bekende zaken te Ieper. Maar ook mensen die liever van de natuur houden heb je Zillebeek- en Dikkebusvijver, de vestingen te Ieper, verschillende bossen...
De zee ligt op een 25 tal kilometer van ons verwijderd.
Ook voor de kinderen is er van alles te beleven: Plopsaland, plopsaqua, bellewaerde, indoor speeltuin Hopsiepops, de zonnegloed, ritjes met de ezel op het ezelpad, kinderbrouwerij. In Poperinge hebben een gloednieuw zwembad met een recreatieruimte als sauna, turks stoombad, bubbelbaden...

Je zal je hier zeker niet vervelen. We voorzien jullie alvast van de nodige info met brochures en praktische informatie.

Voel je welkom in onze gastvrije streek.

Additional information

Deposit 600 €
Insurance Optional

Features

TV
WiFi
Dishwasher
Dryer
Washing machine
Microwave oven
Freezer
Oven
Fridge
Bathtub
Heating system
Disabled access
Baby gear
Computer
Internet
Garden
Swimming pool
BBQ
A/C
Fireplace
Elevator
Parking space
Car
Bicycle
Motorcycle
Doorman
Cleaning person
Satellite / cable
Video game console
Playground
Balcony / terrace
Jacuzzi
Gym

House rules

Smokers welcome
Pets welcome
Children welcome
Dog to feed
Cat to feed
Plants to water

Map

Ratings

Start exchanging your home!

To organize a home exchange, you need to be a member