Nathalie’s home

House
Primary residence
7 Sleeps
4 Bedrooms
1 Bathroom
100
3 simple beds
1 double bed
2 children beds

Description

Nathalie has described his/her home in Nederlands.

What you will love about this home

Een gezin met 2 a 3 kinderen. Op de foto's zie je eerst de foto's van het huis en daarna zie je een foto met de stadsnaam Groningen.
Dat is het station Groningen een mooi oud gebouw met een schitterend plafond. Tegenover bevind zich het moderne museum met veel moderne en oude kunst. In de stad zijn meerdere musea namelijk het scheepsvaart museum en het stripmuseum en het grafisch museum en mooie galarie's voor de kunstliefhebber. Vele terrasjes en eetgelegenheden voor de jonge mensen die graag uitgaan en grachtjes met bootjes. Er zijn veel groen en speeltuintjes in de buurt van mijn huis dus idiaal voor kinderen. Er zijn 5 fietsen beschikbaar 2 heren fietsen een dames fiets en een jongens en meisjesfiets.Er wonen veel kinderen maar binnen 10 minuten fietsen ben je in de binnenstad ook is er een busverbinding naar de binnenstad stad Groningen.
Er is een zonnige achtertuin aanwezig met veel bloemen waarin je lekker kunt zonnen. Parasol aanwezig en tuinbankjes en stoelen en kinderbadje.Ook is er buitenspeelgoed.
Er is een jongenskamer met lego en met auto's en met een houten trein en nog ander speelgoed.
Er is een meisjes kamer met barbies en met pets hop en beneden in de woonkamer zijn veel gezelschap spelletjes.
Binnen 5 minuten vind je bij selwerd een binnenbad en een bibliotheek waar je ook computerspelletjes kunt doen.
Er is ook een sporthal.In de binnenstad vind je de oude martinitoren die je kunt beklimmen er zijn veel cafe's en restaurantjes.Iets verderop heb je het groninger museum met veel werk van de groninger schilder werkman met uitzicht op het mooie oude station van Groningen.Het grafische museum en het stripmuseum aan de westerhaven waar je ook gezellig kunt winkelen net als in de beroemde Herenstraat bekend van monopolie.
Er zijn in groningen veel galaries en je vind er grachten met woonboten en 2 hele mooie parken het stadspark waar ook vestivals plaatsvinden en het noorderplantsoen.
De centrale binnenstad zijn vele oudhollandse woningen te zien. Je kunt lekker fietsen in de omgeving want er is veel groen en het landschap is vlak.
Amsterdam is 1,5 uur rijden met de auto of de trein en Rotterdam omgeveer 2 uur. Een andere mooie plaats is bv Leeuwarden in Friesland ongeveer een uur vanaf Groningen. Ook Zwolle is een mooie oude stad ongeveer een uur met de trein of auto. Je kunt in Groningen net als in Amsterdam en Utrecht en Amersfoort zijn 1,5 uur van Groningen met de trien. In Groningen kun je net als in Amsterdam en Rotterdam en Delft en Utrecht en Zwolle een rondvaart maken door de Groninger grachten. Met de fiets ben je in een half uur bij de Hoornse plas waar je kunt zwemmen en kunt zonnen je kunt ook naar het helperbad dat is ook ongeveer een half uur met de fiets vanaf ons huis. In de grachten kan je ook kanoën we hebben een opblaas kano in huis en rubberboten en luchtbedden mocht je die willen gebruiken vraag er dan na dan leggen we ze klaar.

What you will love in the neighborhood

De martinitoren

Het Stripmuseum en het grafisch museum en het groningermuseum

De oude gezellige stad met mooie oud hollandse huizen en de grachten in Groningen en het weidse landschap

Additional information

Deposit 1200 €
Insurance Required

Features

TV
WiFi
Dishwasher
Dryer
Washing machine
Microwave oven
Freezer
Oven
Fridge
Bathtub
Heating system
Disabled access
Baby gear
Computer
Internet
Garden
Swimming pool
BBQ
A/C
Fireplace
Elevator
Parking space
Car
Bicycle
Motorcycle
Doorman
Cleaning person
Home cinema
Satellite / cable
Phone
Video game console
Playground
Balcony / terrace

House rules

Smokers welcome
Pets welcome
Children welcome
Dog to feed
Cat to feed
Plants to water

Map

Start exchanging your home!

To organize a home exchange, you need to be a member