Ellen’s home

12 exchanges
House
Primary residence
7 Sleeps
3 Bedrooms
1 Bathroom
125
2 double beds
1 baby bed
1 simple extra bed
1 children extra bed

Description

Ellen has described his/her home in Nederlands.

What you will love about this home

Ons huis ligt op 30 minuten van het centrum van Amsterdam, met de fiets maar ook met het openbaar vervoer. De auto kun je hier in de buurt parkeren, een paar straten verderop zelfs gratis. Met veel keukenapparatuur, een volledig uitgedoste tv (met Netflixabonnement) en een heerlijke natuurtuin waar niks stuk kan. Binnen zijn we wat voorzichtiger met onze spullen, maar kinderen zijn meer dan welkom. Er zijn twee slaapkamers met twee dubbele bedden en er is extra een bedbank en een babybedje. Zowel boven als beneden is er een wc.

What you will love in the neighborhood

Binnen een half uur in het centrum van Amsterdam en toch 's avonds tot rust kunnen komen in een groene omgeving, waar (ook) kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Het centrum van Amsterdam is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Er zijn verschillende winkels in de buurt, waaronder grote supermarkten om boodschappen te doen. Ons huis is werkelijk van alle gemakken voorzien; lekker zelf koken en genieten van de ruime woonkamer: hier kom je tot rust terwijl je optimaal kunt genieten van de stad Amsterdam. 's Avonds een filmpje kijken? Geen probleem. Met Apple TV en een ons Netflixabonnement kun je alles zien wat Netflix biedt, naast natuurlijk alle nationale en internationale tv-zenders.

Wil je naar het strand? Met de auto ben je daar in een half uur. Nederland is niet groot; vanuit Amsterdam zijn alle pretparken en al het andere moois met een dagtrip te doen. Er is hier prima parkeergelegenheid in de buurt en zet je de auto een paar straten verder, dan is het gratis parkeren.

Additional information

Deposit 800 €
Insurance Required

Features

TV
WiFi
Dishwasher
Dryer
Washing machine
Microwave oven
Freezer
Oven
Fridge
Bathtub
Heating system
Disabled access
Baby gear
Computer
Internet
Garden
Swimming pool
BBQ
A/C
Fireplace
Elevator
Parking space
Car
Bicycle
Motorcycle
Doorman
Cleaning person
Home cinema
Satellite / cable
Balcony / terrace
Piano

House rules

Smokers welcome
Pets welcome
Children welcome
Dog to feed
Cat to feed
Plants to water

Map

Ratings

Start exchanging your home!

To organize a home exchange, you need to be a member