Tous’s home

Apartment
Primary residence
2 Sleeps
1 Bedroom
1 Bathroom
51
1 double bed

Description

Tous has described his/her home in Nederlands.

What you will love about this home

Het is een hele lichte woning, de achtertuin(+/-40m2) ligt op het zuiden en heeft zowel zon-als schaduwplekken zo ook rozen en een kruidentuin. De badkamer is eenvoudig met douche en toilet, de kleine keuken heeft een grote combi magnetronoven, koffiezetter, waterkoker en een afwasmachine. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed van 1.60x2.00, de bank in de woonkamer is ook een slaapbank voor dagelijks gebruik welke zeer comfortabel is en in 1 beweging is uit te klappen. Mijn 2 katten hebben zo hun eigen plekjes en zijn allebei heel lief, houden van mensen, kinderen en honden.
English: It is a very light appartment, the backyard (+/-40m2) is located to the south and has lots of son but als places with shadow and beautiful roses and a herbal garden. The bathroom is small with a toilet and shower, the kitchen has a dishwasher as well as a microwave/oven combination and of course a coffee machine and waterboiler. There is a double bed in the bedroom and in the livingroom there is a high quality sleeping sofa. There are 2 lovely cats who love people, children and dogs (and other cats).

What you will love in the neighborhood

Het is een rustige buurt met een dorps karakter, het is erg groen, de tram die je binnen 30 minuten in het centrum van Amsterdam brengt is op loopafstand. In Amsterdam Oost is ook heel veel te doen.
It is a quiet green neighbourhood within the city, the tram is in a walking distance and will take you within 30 minutes to the centre of Amsterdam. Also on this side of the city are many cultural spots, restaurants cafe's and shops just a few tram stops away.

Additional information

Deposit 200 €
Insurance Required

Features

TV
WiFi
Dishwasher
Dryer
Washing machine
Microwave oven
Freezer
Oven
Fridge
Bathtub
Heating system
Disabled access
Baby gear
Computer
Internet
Garden
Swimming pool
BBQ
A/C
Fireplace
Elevator
Parking space
Car
Bicycle
Motorcycle
Doorman
Cleaning person
Satellite / cable
Playground
Balcony / terrace
Piano

House rules

Smokers welcome
Pets welcome
Children welcome
Dog to feed
Cat to feed
Plants to water

Map

Start exchanging your home!

To organize a home exchange, you need to be a member