Julia’s home

Apartment
Primary residence
3 Sleeps
2 Bedrooms
1 Bathroom
48
1 double bed
1 simple extra bed

Description

Julia has described his/her home in Nederlands.

What you will love about this home

het uitzicht, hier op het balkon kun je heerlijk over de zee en duinen uitkijken en de zon onder zien gaan, het is bij warm weer zeker nog tot de zon ondergaat heerlijk zitten. 9e verdieping, uitzicht over katwijk en gedeelte Noordwijk , en scheveningen.
In de huiskamer is een groot 1persoons slaapbank, hier kan een volwassen persoon slapen er ligt een heel goed matras in.dus geschikt om met 3 personen te logeren.

What you will love in the neighborhood

zo rond eind maart de bollenvelden,overal tulpenvelden op fietsafstand, de zee , de duinen, de gezelligheid restaurants in Noordwijk, de familieboulevard in Katwijk, de griek in de voorstraat

de esa, heeft excursies en rondleidingen, u fietst er zo naar toe, als u van wandelen houdt met 15 minuten op het strand, leiden , bus voor de deur, met de auto 10 minuten hier vindt u naturalis, en veel cultuur , studentenstand, hortusbotanicus, u fietst er ook in half uurtje heen.

van 15 augustus tot 15 maart mogen de honden overal los in de duinen , 10 minuten met de auto u zit op het hondenstrand in noordwijk hier mogen de honden altijd los . Er gaat een snelbus hier bijna voor de deur naar DEnhaag, op doordeweekse dagen, heel comfortabel in 28 minuten op het c.s. station denhaag, dichtbij het centrum.

Additional information

Deposit 100 €
Insurance Required

Features

TV
WiFi
Dishwasher
Dryer
Washing machine
Microwave oven
Freezer
Oven
Fridge
Bathtub
Heating system
Disabled access
Baby gear
Computer
Internet
Garden
Swimming pool
BBQ
A/C
Fireplace
Elevator
Parking space
Car
Bicycle
Motorcycle
Doorman
Cleaning person
Phone
Balcony / terrace
Guide

House rules

Smokers welcome
Pets welcome
Children welcome
Dog to feed
Cat to feed
Plants to water

Map

Start exchanging your home!

To organize a home exchange, you need to be a member